Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΞΙΟΙ...!!! Βραβεύτηκαν τα δύο Αδέρφια οι Οπλίτες Ιατροί … Της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών!

Είναι φορές που το Μεγαλείο ψυχής που κρύβουν τα αγνά νέα Ελληνόπουλα σε ξεπερνά και υποκλίνεσαι ,άσχετα αν έχουμε συνηθίσει να πιστεύο...



Είναι φορές που το Μεγαλείο ψυχής που κρύβουν τα αγνά νέα Ελληνόπουλα σε ξεπερνά και υποκλίνεσαι ,άσχετα αν έχουμε συνηθίσει να πιστεύουμε οτι Εμείς ήμασταν καλύτεροι απο τους νέους !




Μια Βράβευση απο το Στράτευμα σε μια Ιατρική Οικογένεια που οι δυο γιοί της πρόσφεραν αυτό το κάτι παραπάνω στον Συνάνθρωπο χωρίς να περιμένουν κανένα αντίκρυσμα ….




Δύο Λεβέντες έστειλε στο Στράτευμα η Οικογένεια Μαυρίδη και οι δυο Πεζοναύτες και οι δύο Γιατροί …Γιατρός και ο Πατέρας που με περίσσιο φιλότιμο ,προσέφεραν τις Ιατρικές Υπηρεσίες αφιλοκερδώς στους Κατοίκους σε δύο νησιά των Σποράδων!

Απο πληροφορίες που έχουμε ο Ιατρός Πατέρας πάντα στο πλευρό των παιδιών του ,τους συμβούλευε και τους παρότρυνε να βοηθούν όπως μπορούν χωρίς να περιμένουν να τους πούνε Ευχαριστώ

Μόνο εδώ έπεσε έξω ο Πατέρας που ανάθρεψε τους λεβέντες τους όπως έπρεπε …Ο Αρχηγός του ΓΕΣ αφού πήρε τις κατάλληλες πληροφορίες βράβευσε για την προσφορά τους γιατρούς Οπλίτες τα δύο αδέρφια …Αλλά την χαρά την πήρε όλη η Οικογένεια !

Την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018, βραβεύθηκαν από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, οι:

– Στρατιώτης Υγειονομικού Χρήστος Μαυρίδης και
– Στρατιώτης Υγειονομικού Ευάγγελος – Γεώργιος Μαυρίδης


Της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών διότι, έχοντας τοποθετηθεί, ο μεν πρώτος ως ιατρός στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της νήσου Αλοννήσου, ….





Ο δε δεύτερος ως ιατρός στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γλώσσας της νήσου Σκοπέλου, εργάζονται με υψηλό αίσθημα χρέους προς τον συνάνθρωπο, απασχολούμενοι πέραν του ωραρίου, προκειμένου να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στην υποχρέωση που απορρέει από το καθήκον τους για ιατρική περίθαλψη των κατοίκων των νήσων και αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών.

Προκαλώντας έτσι τα ευμενή σχόλια των τοπικών κοινωνιών και προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Στρατό Ξηράς και τις Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα.

veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.