Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΟΣ...!!! Ο Ντουτέρτε έλιωσε με μπουλτόζες 30 υπερπολυτελέστατα αυτοκίνητα που μπήκαν παράνομα στις Φιλιππίνες... Δε λυπήθηκε ούτε τη Μακ Λάρεν!

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, είναι γνωστός για τις βάρβαρες πρακτικές που ακολουθεί προκειμένου να καταπολεμηθεί η διακί...


Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, είναι γνωστός για τις βάρβαρες πρακτικές που ακολουθεί προκειμένου να καταπολεμηθεί η διακίνηση και η χρήση ναρκωτικών στη χώρα.






Ο βάρβαρος λοιπόν Ντουτέρτε που παίρνει ανορθόδοξα μέτρα διέταξε την ολική καταστροφή 30 υπερπολυτελέστατων αυτοκινήτων από μπουλντόζες στη χώρα.




Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που διατάχθηκε να καταστραφούν είναι 10 BMW και Mercedes Benz, μία Lexus, μία Corvette Stingray, ένα Ford Explorer Base, μία Jaguar Type, ένα Audi S5 και ένα τζιπ Wrangler του 2012. Μάλιστα, ανάμεσα στα αυτοκίνητα ήταν και μια McLaren που κοστίζει πάνω από 200.000 ευρώ.

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σε διεθνή πρακτορεία απεικονίζουν τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα κάτω από τη μπουλντόζα, σε μάντρα στη Μανίλα. Η αξία τους υπολογίζεται πως είναι άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο εκπρόσωπος του Ντουτέρτε, Harry Roque, δήλωσε πως έχει προγραμματιστεί να καταστραφούν 70 ακόμα οχήματα. Τα οχήματα καταστράφηκαν επειδή είχαν μπει παράνομα στη χώρα και οι ιδιοκτήτες τους δεν είχαν πληρώσει φόρο.

Ο Ντουτέρτε πήρε αυτή την απόφαση και δεν θέλησε να βγουν τα οχήματα σε πλειστηριασμό επειδή θεώρησε πως με αυτό τον τρόπο θα νομιμοποιούνταν.
«Δεν θα τα πουλήσουμε επειδή η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει. Θα επωφεληθούν και θα περιμένουν την επόμενη δημοπρασία για να τα πάρουν. Είναι φθηνό και νόμιμο επειδή βγαίνει σε δημοπρασία. Οπότε θα τα καταστρέψουμε. Συνεχίζετε να εισάγετε, εντάξει. Εμείς θα τα καταστρέφουμε».












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.