Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το πλοίο της Κολάσεως!!! Μύλος σε κρουαζιέρα στον Ειρηνικό: Πιάστηκαν στα χέρια 30 επιβάτες για μια... σαγιονάρα! ΒΙΝΤΕΟ

ΕΝΙΚΟΣ: Το κρουαζιερόπλοιο Carnival Legend έπλεε στα νερά του Νότιου Ειρηνικού και όλα κυλούσαν όμορφα στην 10ήμερη κρουαζιέρα. Οι επιβάτες...


ΕΝΙΚΟΣ: Το κρουαζιερόπλοιο Carnival Legend έπλεε στα νερά του Νότιου Ειρηνικού και όλα κυλούσαν όμορφα στην 10ήμερη κρουαζιέρα. Οι επιβάτες απολάμβαναν στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και το φλέρτ ήταν διάχυτο στον αέρα.





Μέσα σε μια στιγμή όμως το σκηνικό μετατράπηκε σε "ματωμένο χάος" όπως γράφει η εφημερίδα "Daily Mail".




Όλα ξεκίνησαν γύρω στη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν δύο άντρες άρχισαν να καβγαδίζουν καθώς ο ένας ισχυρίστηκε ότι ο άλλος του πάτησε το πόδι. Ο άλλος επέμενε πως του πάτησε τη σαγιονάρα και ζήτησε αμέσως συγγνώμη όμως ο καβγάς φούντωσε και μετατράπηκε σε σύρραξη όταν τα μέλη των οικογενειών των δύο ανδρών μπήκαν στο...παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει μύλος, να έρθουν στα χέρια 30 επιβάτες και να πέσει άγριο ξύλο.

Στα πλάνα από τον άγριο καβγά φαίνονται δύο άντρες να έχουν πέσει στο πάτωμα και τους φρουρούς ασφαλείας να χτυπάνε με μπουνιές και κλωτσιές και τους δύο για να τους χωρίσουν.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο όταν έπιασαν λιμάνι και έθεσαν υπό κράτηση 23 μέλη της ίδιας οικογένειας.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.