Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δράκος» με ονοματεπώνυμο: Κώστας Πέτσουλας ο 29χρονος που βίαζε ανήλικες στη Δάφνη - Σε κατάσταση σοκ η 6 μηνών έγκυος σύντροφός του!

Σε κατάσταση σοκ η 6 μηνών έγκυος σύντροφός του - Χρησιμοποιούσε την κάμερα του laptop του - «Έφερνε συχνά γυναίκες σπίτι» λένε οι γείτ...


Σε κατάσταση σοκ η 6 μηνών έγκυος σύντροφός του - Χρησιμοποιούσε την κάμερα του laptop του - «Έφερνε συχνά γυναίκες σπίτι» λένε οι γείτονές του

Πώς ξετυλίχτηκε το κουβάρι της υπόθεσης Η διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών Omegle ήταν το «όπλο» που χρησιμοποίησε ο Κώστας Πετσούλας, ο κατηγορούμενος για ασέλγεια εις βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών, προκειμένου να τις συναντήσει και να βάλει σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιό του.

Ο 29χρονος είχε μια ιδιαίτερη γνώμη για τις γυναίκες όπως μαρτυρά σε post του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πριν από αρκετούς μήνες.
«Κοιμούνται μέχρι το απόγευμα… Κάνουν 28χλμ από το Περιστέρι μέχρι την Γλυφάδα να πάνε να πιουν καφεδάκι και αν κάτσει κανένα γαμπρό… Έκατσε! Κατά τα άλλα είναι 25 – 28 και δεν έχουν βγάλει 20 ευρώ στη ζωή τους, αλλά οι γονείς τους δουλεύουν 12ωρα για 400 – 500 ευρώ και αν… Αλλά είναι τίμιες! Αύριο θα πάρουν κανέναν ανθρωπάκο να του κάνουν τη ζωή μαύρη. Επειδή από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο θα φτάσουν τα 35 και θα φοβηθούν μην τις πουν γεροντοκόρες…».


Σίγουρα τα παραπάνω δεν γνώρισε η 29χρονη σύντροφός του η οποία είναι 6 μηνών έγκυος στο παιδί του, και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ απ’οσα κατηγορείται ο άνθρωπος με τον οποίο ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια.

Σε βάρος του, Κώστα Πετσουλα (τα στοιχεία του έδωσε την Τέταρτη το πρωί στη δημοσιότητα η αστυνομία) ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 29χρονος ζούσε με τον αδερφό και τον πατέρα του στη Νέα Σμύρνη, και ποτέ δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα στη γειτονιά. Εκείνο που τον χαρακτήριζε, όπως θα πουν κάποιοι γείτονες ήταν το γεγονός πως τον έβλεπαν να φέρνει στο σπίτι του αρκετές γυναίκες, όχι όμως ανήλικα κορίτσια.

Μόνιμη ωστόσο συντροφιά του είχε το σκύλο του που αποκαλούσε «μοντέλο» το οποίο έχει τραβήξει αρκετά βίντεο τα οποία έχει αναρτήσει στην σελίδα του στο Facebook.

Πώς ξετύλιξαν το «κουβάρι» της αρρωστημένης δράσης του
Η υπόθεσή του 29χρονου, αποκαλύφθηκε από μια 15χρονη, που φιλοξενείται σε στέγη νεότητας στα Νότια Προάστια, και την οποία βρήκαν Αστυνομικοί να κάθεται σε παγκάκι αλσυλλίου σε άθλια κατάσταση από την χρήση ναρκωτικών, που της είχε χορηγήσει ο 29χρονος.

Η πολύωρη απουσία της το περασμένο Σάββατο, από τη στέγη νεότητας, που φιλοξενούνταν τα τελευταία χρόνια, έκανε τους υπεύθυνους του ιδρύματος να ανησυχήσουν και να καλέσουν την αστυνομία. Ύστερα από λίγες ώρες αναζήτησης η 15χρονη εντοπίστηκε σε αλσύλιο στα νότια προάστια της Αττικής.

Άμεσα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, και άνδρες της έφτασαν έξω από το σπίτι του 29χρονου, όπου και τον συνέλαβαν. Μάλιστα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικεία του βρέθηκε ένας φορητός υπολογιστής, τρία «usb», αλλά και ίχνη ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα η 15χρονη φέρεται να έχει καταθέσει ότι κατά τη διάρκεια των ασελγών πράξεων ο 29χρονος φαινόταν να καταγράφει τα δυο κορίτσια από την κάμερα του φορητού του υπολογιστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.