Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα εν ψυχρώ δολοφονία μέσα σε 24 ώρες! Νεκρός ο άνδρας από τους πυροβολισμούς στη Φωκίωνος Νέγρη

newsit: Άνδρας δέχθηκε πυρά στην Φωκίωνος Νέγρη - Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία - Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή σε...


newsit: Άνδρας δέχθηκε πυρά στην Φωκίωνος Νέγρη - Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία - Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική - Το συμβάν έγινε μόλις 24 ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι






Συναγερμός στη Φωκίωνος Νέγρη, όπου πυροβόλησαν έναν άνδρα περίπου στις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας (26.02.2018). Στο σημείο βρίσκεται καφέ μπαρ, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν το επεισόδιο έγινε μέσα ή έξω από αυτό.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο άνδρας διαπληκτίστηκε με τρία άλλα άτομα και ένα από αυτά τον πυροβόλησε.




Έφυγε μόνος του
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, το θύμα έφυγε αιμόφυρτο από το σημείο της επίθεσης και πήγε σε ιδιωτική κλινική, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.
Η Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής για το περιστατικό, τον εντόπισε ύστερα από έρευνες.

Το συμβάν έγινε μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα στη συμβολή των οδών Θηβών και Τρεμπεσίνας, στο Περιστέρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.