Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν μπήκαν για να τον ληστέψουν αλλά για να τον σακατέψουν: Αλύπητο ξύλο σε 24χρονο Έλληνα μέσα στο διαμέρισμά του στον Βόλο!

Έκαναν διάρρηξη στο σπίτι ενός 24χρονου σε μια συνοικία της Νέας Ιωνίας Βόλου δυο νεαροί Έλληνες, όχι όμως για να κλέψουν αλλά για να… ...



Έκαναν διάρρηξη στο σπίτι ενός 24χρονου σε μια συνοικία της Νέας Ιωνίας Βόλου δυο νεαροί Έλληνες, όχι όμως για να κλέψουν αλλά για να… σακατέψουν στο ξύλο τον επίσης νεαρό ένοικο με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές!




Ο 24χρονος Έλληνας πήγε πρώτα στο νοσοκομείο του Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και, το πρωί της Τρίτης, κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ότι τα ξημερώματα είχαν εισβάλει στο σπίτι του δυο Έλληνες ηλικίας 23 και 26 χρόνων, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν αλύπητα χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.




Μετά τη μήνυση που υπέβαλε το θύμα σε βάρος των δύο φερόμενων ως δραστών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών. Ο ίδιος αρνείται ότι χτύπησε τον 24χρονο και ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει κάτι για το περιστατικό! Ο 26χρονος, που αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία, δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.