Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: Έξω για δεύτερη φορά ο δολοφόνος της 17Ν Κουφοντίνας

Βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας - Ο "Λουκάς" της 17 Νοέμβρη εξασφάλισε 48ωρη άδεια για δεύτερη φορά - Στο...


Βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας - Ο "Λουκάς" της 17 Νοέμβρη εξασφάλισε 48ωρη άδεια για δεύτερη φορά - Στον Κορυδαλλό από νωρίς η σύζυγός του Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος τους Έκτορας - Οργή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, διαμαρτυρία του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα






Η Αγγελική Σωτηροπούλου και ο Έκτωρας Κουφοντίνας βρέθηκαν από τους πρώτους στις φυλακές Κορυδαλλού. Ήθελαν να είναι εκεί όταν ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα περνούσε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες την πόρτα της φυλακής.

Ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη, ο άνθρωπος που έχει καταδικαστεί για 11 από τις δολοφορίες της τρομοκρατικής οργάνωσης, εξασφάλισε νέα διήμερη άδεια. Θα βγει σήμερα το πρωί και θα επιστρέψει στη φυλακή το πρωί της Κυριακής.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας υπέβαλε το δεύτερο αίτημά του στις 11 Ιανουαρίου, με τη συμπλήρωση διμήνου από την πρώτη φορά που βρέθηκε εκτός φυλακών στις 9 Νοεμβρίου του 2017.
Οι όροι για να βγει ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Με την ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου των φυλακών, στον Κουφοντίνα επιβλήθηκαν οι όροι για διαμονή στο σπίτι στο Βαρνάβα. Κατά τη διήμερη άδεια του δεν πρέπει να απομακρυνθεί απο τον δήμο τέως Βαρνάβα και υποχρεούνται να παρουσιάζεται δυο φορές την ημέρα στο ΑΤ της περιοχής.

Με την πάροδο του χρόνου ο Δημήτρης Κουφοντίνας, εφόσον τηρεί τους όρους, θα αρχίσει να λαμβάνει άδειες με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.