Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μέχρι στιγμής... 1200 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ έρχονται στην ΑΘΗΝΑ...!!! Μεγαφωνικές σε Πανεπιστημίου, Σταδίου, Ακαδημίας, Συγγρού, Πολεμικό Μουσείο...!!!

Οι διοργανωτές αισιοδοξούν πως θα υπάρξει μαζική συμμετοχή του κόσμου, που θα συρρεύσει στην Αθήνα από ολόκληρη τη χώρα, μιλώντας ευθέ...

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Απτόητοι οι διοργανωτές παρά τις απειλές και τις νουθεσίες

Οι διοργανωτές αισιοδοξούν πως θα υπάρξει μαζική συμμετοχή του κόσμου, που θα συρρεύσει στην Αθήνα από ολόκληρη τη χώρα, μιλώντας ευθέως για εικόνες αντίστοιχες με εκείνες του 1992 στο Πεδίον του Άρεως, όταν πραγματοποιήθηκε το πρώτο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην πρωτεύουσα.




Ο αριθμός των λεωφορείων, που θα μεταφέρουν διαδηλωτές στην Αθήνα, μεγαλώνει συνεχώς στη σχετική στη λίστα που έχει κοινοποιηθεί στο επίσημο facebook event της διοργάνωσης («Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα | 4 Φεβρουαρίου 2018»). Έως το απόγευμα της Τετάρτης ο αριθμός ξεπέρασε τα 1000 λεωφορεία και η Συντονιστική Επιτροπή θεωρεί βέβαιο πως θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο έως την Κυριακή και θα ξεπεράσει κατά πολύ το πλήθος του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.

Μικροφωνικές εγκαταστάσεις να αναμένεται να στηθούν εκτός από την πλατεία Συντάγματος και στην οδό Ακαδημίας, την Πανεπιστημίου, τη Σταδίου, έως και το ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος και παράλληλα στη Βασιλίσσης Σοφίας, έως το ύψος του Πολεμικού Μουσείου, αλλά και από την άλλη πλευρά, έως τις αρχές της λεωφόρου Συγγρού, ενώ η κεντρική εξέδρα, θα στηθεί στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος από το απόγευμα του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.