Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίθανο! Σκίουροι μετέτρεψαν ένα VW Golf σε αποθήκη τροφίμων! ΒΙΝΤΕΟ

Άγγλος ιδιοκτήτης VW Golf επέστρεψε από διακοπές και βρήκε ότι το αυτοκίνητό του δεν δούλευε αφού οι σκίουροι το είχαν γεμίσει με εκατον...


Άγγλος ιδιοκτήτης VW Golf επέστρεψε από διακοπές και βρήκε ότι το αυτοκίνητό του δεν δούλευε αφού οι σκίουροι το είχαν γεμίσει με εκατοντάδες βαλανίδια.





Ο 25χρονος Andrew Wilkins λέει ότι το Golf του είχε μετατραπεί σε αποθήκη τροφίμων για το χειμώνα, αφού ο χώρος του κινητήρα, ο μηχανισμός του λεβιέ ταχυτήτων και το ντουλαπάκι του συνοδηγού ήταν ξέχειλα από βαλανίδια.

Ο Wilkins είχε λείψει ένα μήνα σε διακοπές στο Βιετνάμ, την Ταϊλάνδη και την Ινδία, μαζί με τη σύντροφό του, και είχε αφήσει το Golf έξω από το σπίτι των γονιών της κοπέλας.



Όταν επέστρεψε δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί και μετά από έξι μέρες πήγε το αυτοκίνητο στο συνεργείο επειδή δεν μπορούσε να αλλάξει ταχύτητες στο κιβώτιο.

Πριν αφήσει το αυτοκίνητο για επισκευή, άνοιξε το ντουλαπάκι για να πάρει κάτι γυαλιά ηλίου που είχε βάλει εκεί, και άρχισαν να πέφτουν βροχή τα βαλανίδια.

«Ο λόγος που δεν μπορούσα να αλλάξω ταχύτητες ήταν επειδή ο μηχανισμός ήταν γεμάτος βαλανίδια. Βαλανίδια υπήρχαν παντού. Κάτω από το καπό, το ηχομονωτικό υλικό είχε κομματιαστεί και μέτρησα πάνω από 100 βαλανίδια. Ο χώρος ξεχείλιζε».

Οι μηχανικοί βρήκαν εκεί κι έναν ψόφιο ποντικό. Για να τον απομακρύνουν, αυτόν και τα βαλανίδια, χρειάστηκαν δύο ώρες και χρέωσαν τον Wilkins 168 στερλίνες (€190).

Το τιμολόγιο έγραφε: «Για την αφαίρεση βαλανιδιών από το χώρο του μηχανισμού επιλογής του κιβωτίου κι ενός νεκρού ποντικού από την ηχομόνωση».





Ο Wilkins ήταν ευτυχής που φτιάχτηκε το Golf του, αν και «ένιωθε άσχημα που χάλασε όλη τη σκληρή δουλειά των σκίουρων για το χειμώνα».

[Πηγή: The Independent]

Το φαινόμενο πάντως δεν πρέπει να είναι και τόσο ασυνήθιστο, αν κρίνουμε κι από την πιο κάτω φωτογραφία, που τραβήχτηκε στο Detroit των ΗΠΑ..



Υπάρχουν μάλιστα και χειρότερα, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί…







drive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.