Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επιμένει το κόμμα του Γκρούεφσκι για την ονομασία της ΠΓΔΜ- "Δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα στο σύνταγμά μας, ούτε στις ονομασίες δρόμων και αεροδρομίου" [vid]

Πιστό στην "σκληρή" γραμμή του παραμένει το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Νικόλα Γκρούεφσκι. Σύμφωνα με τα όσα δήλω...

Επιμένει στη «σκληρή γραμμή» το κόμμα του Γκρούεφσκι για την ονομασία της ΠΓΔΜ | Newsit.gr




Πιστό στην "σκληρή" γραμμή του παραμένει το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Νικόλα Γκρούεφσκι. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του VMRO, Αλεξάνταρ Νικολόσκι, το κόμμα του δεν θα συναινέσει στην αλλαγή του ονόματος δρόμων και του αεροδρομίου.




Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ε», ο Νικολόσκι ανέφερε ότι η παράταξή του δεν αποδέχεται καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, και θεωρεί ότι η χώρα πρέπει να λέγεται «Μακεδονία».

Ως επέκταση, δεν δέχεται και την αλλαγή στην ονομασία αεροδρομίων και δρόμων, κάτι που ανακοίνωσε ο Ζόραν Ζάεφ στις κοινές δηλώσεις με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν βρίσκουμε κανένα αλυτρωτικό στοιχείο στο όνομα οποιουδήποτε χώρου η αντικειμένου στην χώρα μας. Δεν θεωρούμε ότι αυτά είναι η πηγή του προβλήματος. Αυτά είναι δικαιολογίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.