Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ...!! Νέο «Παραλήρημα» Κιλιτσντάρογλου: Η Ψέριμος είναι δική μας (vid)

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ψέριμος: Το «βιολί» του με τις απαράδεκτες προκλήσ...

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






Ψέριμος: Το «βιολί» του με τις απαράδεκτες προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδας συνεχίζει ο επικεφαλής των Κεμαλιστών και ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Τουρκίας (CHP), ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να αμφισβητεί την ελληνικότητα της Ψερίμου, αλλά και άλλων 17 νησιών και νησίδων του Αιγαίου.




Στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα tourkikanea.gr, ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνεται κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στις 16/01/2018 σε μέλη του κόμματός του και επιτίθεται εναντίον του προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χρεώνοντάς του ευθύνες για το ότι δεν διεκδικεί τα νησιά που βρίσκονται στο Αρχιπέλαγος.

Μάλιστα, ανταπαντώντας στα όσα του είχε καταλογίσει προ ημερών ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο Κιλιτσντάρογλου λέει: «Φτάσαμε σε τέτοιο σημείο ώστε να ρωτάμε για τα νησιά του Αιγαίου. Ναι, τα νησιά του Αιγαίου. Ρωτάω λοιπόν, αυτό το νησί, η Ψέριμος, σε ποιον ανήκει τελικά; Είναι δικό μας ή της Ελλάδας; Βγες και δώσε μια απάντηση! Εγώ ρωτάω και αυτός μου απαντάει πήγαινε και ρώτα αυτούς που τα παρέδωσαν: Κοιτάξτε κουβέντα, δηλαδή παραδέχεται ότι τα έχει παραδώσει».



http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.