Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστήριο χωρίς τέλος: Ενεργοποιήθηκε το Viber στο κινητό της 44χρονης Ειρήνης;

Το κινητό παραμένει άφαντο - Ερευνώνται οι τελευταίες συνομιλίες της ως προς τους αριθμούς με τους οποίους επικοινώνησε - Το περίεργο τε...

Μυστήριο χωρίς τέλος: Ενεργοποιήθηκε το Viber στο κινητό της 44χρονης Ειρήνης;

Το κινητό παραμένει άφαντο - Ερευνώνται οι τελευταίες συνομιλίες της ως προς τους αριθμούς με τους οποίους επικοινώνησε - Το περίεργο τελευταίο μήνυμα




Χωρίς τέλος μοιάζει το θρίλερ με το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή με εγκαύματα μέσα στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.




Σημειώνεται, πως οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν αυτοχειρία, ωστόσο η οικογένεια επιμένει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Σε αυτό το ενδεχόμενο φαίνεται ότι καταλήγει και ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού STAR, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή Viber στο κινητό της.

Σημειώνεται πως παρόλο που η γυναίκα λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε τηλεφωνήσει σε ένα από τα τρία της παιδιά, το κινητό της δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Οι Αρχές ερευνούν τις τελευταίες συνομιλίες της Ειρήνης όχι ως προς το περιεχόμενο αλλά ως προς τους τηλεφωνικούς αριθμούς με τους οποίους ήρθε σε επικοινωνία.

Tέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο μήνυμα της Ειρήνης ήταν το εξής: «Κλείνω το κινητό και τέλος». Πάντως δεν αποκαλύφθηκε ο παραλήπτης του μηνύματος. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.