Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TI ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ : Παππάς για Σκοπιανό: Τα Βαλκάνια και η Κεντρική Ευρώπη πρέπει να έχουν πρόσβαση στις θάλασσες

Το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιώ...

Φωτογραφία: Villa Costa

Το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.






Από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε, ο Ν. Παππάς υποστήριξε ότι πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία και «να μιλάμε όσο λιγότερο γίνεται δημόσια, πριν έχουμε κάτι απτό πριν έχουμε κάτι που θα οδηγήσει σε συμφωνία».




«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποτιμήσουμε την πορεία αυτού του σοβαρού εθνικού ζητήματος τα τελευταία 25 χρόνια.

Η Βόρεια Ελλάδα μπορεί και πρέπει να ανακτήσει το ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή ως ο τόπος όπου τα Βαλκάνια και η Κεντρική Ευρώπη έχουν πρόσβαση στις θάλασσες» σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Εσπευσε δε να προσθέσει ότι η χώρα μας «για να κατακτήσει αυτό το ρολό πρέπει τα ζητήματα με τους βόρειους γείτονες μας να λυθούν. Αυτό είναι προς το συμφέρον της χώρας».

Για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη:

«H Ελλάδα είναι μια χώρα δημοκρατική όπου ο καθένας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του όπως νομίζει. Το ζήτημα και το ερώτημα το πολιτικό είναι αν και κατά πόσο αυτές οι κινήσεις βοηθούν τη λύση του εθνικού ζητήματος.

Η Ελλάδα είναι μια χωρά ισχυρή μια χωρά η οποία μπορεί να παίξει ρόλο κλειδί στην περιοχή και με αυτή την αυτοπεποίθηση πρέπει να πορευθούμε και σε αυτό το ζήτημα».

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.