Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ... Πώς «μπούκαραν» με κλεμμένο Smart σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια

Κλεμμένο Smart εισέβαλε σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια και ανέβηκε τα σκαλιά σκορπώντας τον τρόμο στους ενοίκους και τους διερχόμενους. ...

Πώς «μπούκαραν» με κλεμμένο Smart σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια

Κλεμμένο Smart εισέβαλε σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια και ανέβηκε τα σκαλιά σκορπώντας τον τρόμο στους ενοίκους και τους διερχόμενους.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός αμέσως μετά την εισβολή εγκατέλειψαν το όχημα και εξαφανίστηκαν.




Την εξιχνίαση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Εξαρχείων που ψάχνει να βρει ποιοι ήταν οι επιβάτες του μαύρου Smart και τι συνέβη τα μοιραία δευτερόλεπτα που «βούτηξαν» στην πολυκατοικία.

Σκαρφάλωσε μέχρι την πόρτα του ασανσέρ

Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στο Τμήμα Εξαρχείων, ότι είδαν ξαφνικά ένα μαύρο Smart με φιμέ τζάμια να πλησιάζει την πολυκατοικία επί της οδού Γρηγοροπούλου και χωρίς να «κόψει» ταχύτητα να «βουτάει» στην είσοδο.

Το «τρελό» όχημα, αφού πέρασε τη τζαμαρία στη συνέχεια ανέβηκε τα σκαλιά και σταμάτησε στην είσοδο του ασανσέρ.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κόσμος στο σημείο, διαφορετικά θα υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί.

Η πολυκατοικία σηκώθηκε στο πόδι, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος έσπευσαν να εξαφανιστούν στα στενά των Εξαρχείων.

Το αυτοκίνητο που όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο (ο ιδιοκτήτης του, είχε δηλώσει το Σάββατο την κλοπή) μεταφέρθηκε με γερανό στο Α.Τ Εξαρχείων.

Οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στην υπόθεση, ενώ σήμερα το μαύρο Smart θα εξεταστεί και από κλιμάκιο της Σήμανσης προκειμένου να ληφθούν αποτυπώματα και να συγκεντρωθούν στοιχεία που ενδεχομένως στρέψουν τις έρευνες σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.