Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ: Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ «SMART» METERS - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος κάνει εδώ και χρόνια έρευνες για τα λεγόμενα «smart» meters, αλλιώς...




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος κάνει εδώ και χρόνια έρευνες για τα λεγόμενα «smart» meters, αλλιώς «έξυπνα μέτρα», διότι διαπίστωσε ότι πάρα πολύ άνθρωποι που τοποθέτησαν αυτήν την συσκευή στο σπίτι τους αρρώστησαν μετά από λίγο καιρό, ακόμα σημειώθηκαν και θάνατοι.






Το σκάνδαλο κατασκοπείας της NSA του 2013 εξέθεσε τεράστια προγράμματα για την παρακολούθηση των προσωπικών σας επικοινωνιών. Τώρα, τα ενεργειακά βοηθητικά προγράμματα και οι κυβερνήσεις φτάνουν στο σπίτι σας, μέσω ταχέων «έξυπνων» μετρητών και τεχνολογίας, έτοιμων για κατάσκοπους. Αλλά τι γίνεται αν έχετε μια επιλογή; Διακυβεύεται η επίβλεψη στο σπίτι, οι αυξημένοι λογαριασμοί, οι αναδυόμενοι κίνδυνοι για την υγεία και άλλα σημαντικά σημεία.

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Ανακτήστε τη δύναμή σας» μας οδηγεί σε ένα ταξίδι για να εκθέσει τη διαφθορά και τη διάβρωση των εταιρικών και κυβερνητικών εξουσιών στο όνομα των «έξυπνων» και των «έξυπνων» πράσινων-οικολογικών συσκευών. Αυτό που θα ανακαλύψετε θα σας εκπλήξει, θα σας αναστατώσει και θα σας ενδυναμώσει.







ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr