Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ.... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ PKK...!!!

Το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο Τούρκων πρακτόρων της Mİ...

Αυτοί είναι οι δύο υψηλόβαθμοι Τούρκοι πράκτορες που αιχμαλώτισαν οι Κούρδοι




Το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο Τούρκων πρακτόρων της MİT (Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών Τουρκίας) που συνέλαβε το περασμένο καλοκαίρι στην επαρχία Σουλεϊμανίγια του Ιράκ (ιρακινού Κουρδιστάν).




Οι δύο Τούρκοι πράκτορες, που κρατούνται αιχμάλωτοι των Κούρδων, είναι οι Αϊντίν Γκιουνέλ (Aydin Gunel) και Ερχάν Πεκτζετίν (Erhan Pekcetin).

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) αναφέρει ότι είναι «υψηλόβαθμα στελέχη της Τουρκικής Εθνικής Οργάνωσης Πληροφοριών (MİT)» και ότι είχαν λάβει απευθείας εντολές από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να δολοφονήσουν υψηλόβαθμους αξιωματούχους του PKK.

«Είναι ένα τεράστιο χτύπημα στις γενοκτονικές απόπειρες του Ερντογάν κατά του κουρδικού λαού», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση του PKK.

Ο πράκτορας Πεκτζετίν ήταν ο επικεφαλής του τμήματος της MİT που παρακολουθεί τις εθνικές αποσχιστικές τάσεις μέσα στην Τουρκία ενώ ο Γκιουνέλ ήταν διευθυντής ανθρωπίνων πόρων.

Οι Τούρκοι πράκτορες συνελήφθησαν από τους Κούρδους αντάρτες τον Αύγουστο του 2017 http://www.tribune.gr