Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

OI ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!

Οι γερμανικές Αρχές επιβεβαίωσαν ότι έχουν γνώση της δήλωσης του Αρμένιου βουλευτή του τουρκικού κοινοβουλίου, Γκάρο Πάιλαν, σύμφωνα...

Εντολή να δολοφονηθούν Αρμένιοι και Αλεβίτες που το έσκασαν από την Τουρκία





Οι γερμανικές Αρχές επιβεβαίωσαν ότι έχουν γνώση της δήλωσης του Αρμένιου βουλευτή του τουρκικού κοινοβουλίου, Γκάρο Πάιλαν, σύμφωνα με τον οποίο σχεδιάζονται απόπειρες δολοφονιών εναντίον Τουρκο-Αρμενίων και Τουρκο- Αλεβιτών που ζουν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, αναφέρει το αρμενικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο τη γερμανική «Deutsche Welle» και αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.




Οι γερμανικές Αρχές δήλωσαν ότι παρακολουθούν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πιθανές επιθέσεις.

«Γνωρίζουμε τον αναφερόμενο κίνδυνο, παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση. Αλλά, δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα μέτρα που λαμβάνονται», αναφέρει η δήλωση.

Ο Γκάρο Πάιλαν, Αρμένιος βουλευτής του τουρκικού κοινοβουλίου, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Κοινοβούλιο, ότι διαθέτει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες προγραμματίζονται δολοφονικές απόπειρες εναντίον Αρμενίων της Τουρκίας, που έχουν φύγει από την Τουρκία και εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη.

Ο Πάιλαν ενημέρωσε ότι οι απόπειρες δολοφονιών οργανώνονται από μια δομή που λειτουργεί στην Τουρκία.

«Έχω πληροφορίες ότι ορισμένες ομάδες προετοιμάζουν μια επιχείρηση εναντίον Τουρκο-Αλεβιτών και Τουρκο-Αρμενίων που ζουν στην Ευρώπη, καθώς και δημοσιογράφων, συγγραφέων και ακαδημαϊκών που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Τουρκία λόγω του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης», δήλωσε ο Πάιλαν, αρνούμενος, ωστόσο, να αποκαλύψει από έλαβε αυτές τις πληροφορίες.