Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«MH ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΥΘΕΙ» Σημειώστε το: Ο Δ. Καμμένος είναι κάθετος... «Σε καμία περίπτωση ΑΠΟΛΥΤΩΣ δε θα ψηφίσω όνομα με τον όρο Μακεδονία»

Εφόσον θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, θα πρέπει να κάνουν αυτοί πίσω και όχι εμείς. Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι για την Μακεδονία. Δεν...



Εφόσον θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, θα πρέπει να κάνουν αυτοί πίσω και όχι εμείς.





Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι για την Μακεδονία. Δεν κατανοώ γιατί το συζητάμε. Μη σώσει και λυθεί" δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.



Αναφορικά με τη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο δήλωσε "Δήλωσα σαφώς στον Αρχιεπίσκοπο και είχα ξεκάθαρη θέση ότι υποστηρίζω τη θέση της εκκλησίας στο ζήτημα των Σκοπίων, ότι δεν θα κάνω πίσω. Νομίζω ότι αυτός που έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη είναι τα Σκόπια και εμείς πρέπει να δώσουμε μια λύση που δεν θα προσβάλλει την ιστορία" δήλωσε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".




Ερωτηθείς τι θα ψηφίσει αν εμπεριέχεται ο όρος Μακεδονία στο όνομα δήλωσε "Σε καμία περίπτωση απολύτως δεν θα ψηφίσω, διότι η βιωσιμότητα του κράτους αυτού εξαρτάται από την χώρας. Εφόσον θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, θα πρέπει να κάνουν αυτοί πίσω και όχι εμείς. Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι για την Μακεδονία. Δεν κατανοώ γιατί το συζητάμε. Μη σώσει και λυθεί!" τόνισε.

"Δεν θέλω να υπάρχει ο όρος Μακεδονία. Δεν θα το ψηφίσω. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πήραμε μια απόφαση στην Κ.Ο. την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα δεχτούμε το όνομα και κάποιον όρο με τη λέξη Μακεδονία σε σύνθετο όνομα για οποιαδήποτε χρήση

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.