Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Kel Tec KSG-25: Η καραμπίνα που χωρά... ένα κουτί φυσίγγια! ΒΙΝΤΕΟ

Η εταιρία Kel-Tec ξεκίνησε την κατασκευή των λειόκανων όπλων με μια μοναδική bullpup επαναληπτική καραμπίνα με διπλές αποθήκες και χωρη...



Η εταιρία Kel-Tec ξεκίνησε την κατασκευή των λειόκανων όπλων με μια μοναδική bullpup επαναληπτική καραμπίνα με διπλές αποθήκες και χωρητικότητα 13 φυσίγγια. Στο SHOT Show 2017 παρουσίασε την καραμπίνα KSG-25.




Ο αριθμός 25 οφείλεται στο γεγονός ότι η καραμπίνα KSG-25 έχει χωρητικότητα 25 φυσιγγίων (2 ¾ ιντσών) στο διαμέτρημα των 12 gauge. Ένα ολόκληρο κουτί φυσίγγια!!! Αυτή η καραμπίνα αν φορτωθεί με τα φυσίγγια (Augula Mini Shells) μπορεί να χωρέσει 40+1 φυσίγγια!!!! Αυτός είναι ένας τρομακτικός αριθμός αν αναλογιστούμε το μέγεθος και το διαμέτρημα του όπλου.

Η καραμπίνα KSG-25 επιτυγχάνει αυτή την χωρητικότητα με τις διπλές αποθήκες να έχουν το ίδιο μήκος με την 30-ιντσών κάννη. Χάρη στην σχεδίαση bullpup είναι σχετικά ένα συμπαγές πακέτο συνολικά. Το συνολικό μήκος είναι 38 ίντσες όσο έχει και μια επαναληπτική καραμπίνα Remington 870 με κάννη 18-ιντσών. Η τιμή του είναι 1.400 δολάρια στις ΗΠΑ.





http://www.guns-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.