Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EKTAKTO...!!! "Ο Κώστας Ζουράρις υποβάλλει την παραίτηση του από υφυπουργός Παιδείας!"

Με δήλωσή του στο "Βήμα", ο Κώστας Ζουράρις αναφέρει ότι υποβάλλει παραίτηση από υφυπουργός Παιδείας - Θα το ανακοινώσει στη Β...


Με δήλωσή του στο "Βήμα", ο Κώστας Ζουράρις αναφέρει ότι υποβάλλει παραίτηση από υφυπουργός Παιδείας - Θα το ανακοινώσει στη Βουλή αύριο, Δευτέρα (15.01.2018), ανήμερα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου - Όλα αυτά, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του κατά του Ολυμπιακού και του Άρη






Ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, με δήλωσή του στο «Βήμα» αναφέρει ότι υποβάλει παραίτηση από υφυπουργός, την οποία θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα στη Βουλή.

Η παραίτηση υποβάλλεται, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του κ. Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Άρη.




Νωρίτερα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: «Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».

Οι δηλώσεις που έφεραν το… χάος
Συνέντευξη με… φαρμακερές ατάκες κατά του Ολυμπιακού και του Άρη παραχώρησε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον «Μetropolis 95,5» της Θεσσαλονίκης, ο κ. Ζουράρις είπε: «Βουντού, βουντού, βουντού, και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…». Το επανέλαβε γελώντας πολλές φορές ενώ δεν έμεινε εκεί αλλά σε άλλη ερώτηση του παρουσιαστή καταφέρθηκε κατά του Αρη λέγοντας «Ποιος γ…. τον Αρη».

Οργισμένη «απάντηση» από Ολυμπιακό και Άρη
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δυο ομάδες… σήκωσαν το γάντι που τους πέταξε ο κ. Ζουράρις.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς πόσταρε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα οργισμένο μήνυμα κατά του υφυπουργού παιδείας, χαρακτηρίζοντας τον «σκουλήκι» και «γελοίο».

Το ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά
«Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημόσια και φυσικά θα παραμείνει Υφυπουργός Παιδείας (για να συνεχίζει να μας βρίζει)… Υγ.: αλήθεια οι βουλευτές του Πειραιά δε νοιώθουν προσβεβλημένοι απο τη συνεχή πρόκληση αυτού του γελοίου;».