Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ... «ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΟΥ... «ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ»...!!!

Κατάπτυστη χαρακτήρισε την απόφαση για τη διεξαγωγή συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη με θέμα την ονομασία των Σκοπίων ο δήμαρχος της πό...






Κατάπτυστη χαρακτήρισε την απόφαση για τη διεξαγωγή συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη με θέμα την ονομασία των Σκοπίων ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξή του στο protagon.gr.




«Η Ελλάδα έχει πάρει μια θέση για σύνθετη ονομασία, υπάρχει αντίδραση αλλά σιγά σιγά πρέπει να καμφθεί. Αυτοί, όμως, έχουν μεγαλύτερη αντίδραση, μου το είπε ο ίδιος ο Ζάεφ.

Τόσες γενιές μεγαλώσανε με αυτή την ιδέα. Και ακούω ότι οι δικές μας παμμακεδονικές οργανώσεις, κυρίως ΗΠΑ,  Αυστραλίας, Καναδά ετοιμάζουν διαδήλωση. Αυτό θα είναι κατάπτυστο αν το κάνουνε. Θα πρέπει να γίνει παρέμβαση από πάνω. Από τον Τσίπρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μπουτάρης πρόσθεσε ότι δεν θα πρέπει να απαγορευτεί η διαδήλωση, καθώς αυτό θα χειροτερέψει τα πράγματα.

«Όχι να απαγορευτεί. Αλλά να τους πει “παιδιά μην την κάνετε”. Αν την απαγορεύσουν θα είναι χειρότερα. Αλλά δεν μπορεί ξαφνικά η Παμμακεδονική Αμερικής να ανακατεύεται σε αυτά. Με ποια λογική;», υπογράμμισε.

voria.gr