Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αν αληθεύει αυτό, ο Ερντογάν οδηγείται σε κανονική παράκρουση - Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι δεν αποσύρονται από την Ιεράπολη/Μένπετζ, που ετοιμάζονται να χτυπήσουν οι τούρκοι...!!!

Αν τελικά ισχύσει η δήλωση που έκανε ο διοικητής των ΗΠΑ, τότε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει η Άγκυρα και...



Αν τελικά ισχύσει η δήλωση που έκανε ο διοικητής των ΗΠΑ, τότε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει η Άγκυρα και ο Ερντογάν.




Σύμφωνα σημερινό δημοσίευμα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας ΙΝΤΕΡΝΕΤΧΑΜΠΕΡ, που επικαλείται το CNN International, ο στρατηγός Τζόζεφ Βόττελ, γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή και Ασία (United States Central Command), με προϋπηρεσία στις ειδικές επιχειρήσεις, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν σκέφτονται να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από την Ιεράπολη/Μένπετζ.




Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Ερντογάν έχει δηλώσει ότι μετά το Αφρίν οι τουρκικές ένοπλές δυνάμεις θα κινηθούν εναντίον της Ιεράπολης, καλώντας τις ΗΠΑ να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από κει, για να μην έχουμε δυάρεστες καταστάσεις.
Το ίδιο έκανε ο ΥΠΕΞ Ταβούσογλου, καλώντας τις ΗΠΑ να στταματήσουν να συνεργάζονται με τους Κούρδους του YPG.
infognomonpolitics



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.