Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΟΡΙΚΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΝΩ ΤΑ ΕΞΑΝΕ «ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ... ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ!

Ενώ ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ξαφνικά... συνήλθε και άρχισε να βρίζει χυδαία το πλήρωμα και να χτυπάει ό,τι έβρισκε μέσα στο όχη...





Ενώ ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ξαφνικά... συνήλθε και άρχισε να βρίζει χυδαία το πλήρωμα και να χτυπάει ό,τι έβρισκε μέσα στο όχημα
Βρήκαν κακό μπελά οι διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν το βράδυ της Τρίτης να παραλάβουν έναν ασθενή από την περιοχή της Μυρτιάς για να τον μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, καθώς εκείνος βγήκε εκτός εαυτού και τα έκανε... «γης μαδιάμ» μέσα στο ασθενοφόρο.





Αν και αρχικά ο ασθενής βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ξαφνικά... συνήλθε και άρχισε να βρίζει χυδαία το πλήρωμα και να χτυπάει ό,τι έβρισκε στο εσωτερικό του οχήματος προκαλώντας ζημιές στον εξοπλισμό! Οι τραυματιοφορείς προσπάθησαν να τον συνετίσουν, όμως εκείνος συνέχισε να αντιδρά βίαια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκτελέσουν το δρομολόγιο.

Στην διαδρομή ειδοποίησαν να έρθει σε βοήθεια ένα δεύτερο ασθενοφόρο που επέστρεφε από την περιοχή του Κάμπου, αλλά ούτε οι... ενισχύσεις μπόρεσαν να κάνουν καλά τον επιθετικό άνδρα κι έτσι ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας. Έτσι, οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον ασθενή και συνόδευσαν με το περιπολικό τους το ασθενοφόρο στην υπόλοιπη διαδρομή ως το νοσοκομείο.