Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΛΑΒΟΣΠΟΡΟΙ... Του επιτέθηκαν, του πήραν την Ελληνική Σημαία και τα κλειδιά, επειδή είχε το «Μακεδονία Ξακουστή» στα ηχεία...!!!

Πέρασε μπροστά από το σημείο συγκέντρωσής τους, παίζοντας σε ηχεία το «Μακεδονία ξακουστή» - Του πήραν τα κλειδιά και έσπασαν το κοντάρι τη...


Πέρασε μπροστά από το σημείο συγκέντρωσής τους, παίζοντας σε ηχεία το «Μακεδονία ξακουστή» - Του πήραν τα κλειδιά και έσπασαν το κοντάρι της σημαίας






Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην Καμάρα, όπου συγκεντρώνονταν αντιεξουσιαστές για να ξεκινήσουν μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ενάντια στο αυριανό συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.




Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας εποχούμενος σε δίκυκλο, στο οποίο είχε ενσωματώσει μία μεγάλη ελληνική σημαία και ηχεία που έπαιζαν δυνατά το «Μακεδονία ξακουστή», πέρασε μπροστά από την Καμάρα, το σημείο συγκέντρωσης, δηλαδή, των ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μόλις έγινε αντιληπτός από τους τελευταίους, αυτοί τού επιτέθηκαν, χωρίς να ασκήσουν σωματική βία, έσπασαν τη σημαία του και τα ηχεία του και του πήραν τα κλειδιά της μοτοσικλέτας.



Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη η μοτοπορεία των αντιεξουσιαστών.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.