Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δε θέλετε να τη δείτε...! Αυτή λένε είναι η μεγαλύτερη σαρανταποδαρούσα στον κόσμο

Ο άντρας που την αιχμαλώτισε δήλωσε ότι στεκόταν όρθια και τον απειλούσε σαν... κόμπρα - Σχεδόν 37 εκατοστά το μήκος της, πάνω από 7 εκα...


Ο άντρας που την αιχμαλώτισε δήλωσε ότι στεκόταν όρθια και τον απειλούσε σαν... κόμπρα - Σχεδόν 37 εκατοστά το μήκος της, πάνω από 7 εκατοστά μεγαλύτερη από τη δεύτερη





Τη μεγαλύτερη σαρανταποδαρούσα που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής στον κόσμο «αιχμαλώτισε» ένας άντρας κοντά στο σπίτι του στη Honokaa της Χαβάης, παρουσιάζοντας ένα μοναδικά εκπληκτικό, όσο και τρομακτικό πλάσμα.



Ο Clayton Cambra δήλωσε ότι το 37 πόντων έντομο ήταν πολύ επιθετικό, θυμίζοντας κόμπρα, ενώ το τσίμπημά της θα μπορούσε, σε ορισμένες περιπτώσεις να αποβεί μοιραίο για το θύμα.

«Βρισκόταν σε ένα καλάθι και σηκώθηκε όρθιο με απειλητικές διαθέσεις όπως κάνουν οι κόμπρες. Κατάφερε να το σκάσει τουλάχιστον πέντε φορές, πριν βρω τον τρόπο να το εγκλωβίσω μέσα εκεί», πρόσθεσε, περιγράφοντας τη «μάχη» που έδωσε με την τεράστια σαρανταποδαρούσα.

Ο Hardy Cambra αντιλήφθηκε αμέσως την αξία του συγκεκριμένου δείγματος και δεν προσπάθησε απλώς να το σκοτώσει. Αφού το παγίδεψε, το τοπθέτησε σε έναν καταψύκτη.

Όταν η γιγαντιαία σαρανταποδαρούσα πέθανε, τη φωτογράφησε και την ανέβασε στα social media. Ο κάτοικος της Χαβάης αρνήθηκε ήδη μία προσφορά 1.000 λιρών για την πώληση του μοναδικού αυτού πλάσματος, το οποίο είναι μεγαλύτερο κατά 7,5 εκατοστά σε σχέση με το επόμενο μεγαλύτερο που έχει βρεθεί.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.