Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πυκνώνουν τα σύννεφα στον Λευκό Οίκο – Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ χωρίζουν;

Με το ζόρι και με διαφορετικό αυτοκίνητο πήγε στο Κογκρέσο η Μελάνια Τραμπ - Την περασμένη εβδομάδα ακύρωσε το ταξίδι της στο Νταβός κα...



Με το ζόρι και με διαφορετικό αυτοκίνητο πήγε στο Κογκρέσο η Μελάνια Τραμπ - Την περασμένη εβδομάδα ακύρωσε το ταξίδι της στο Νταβός και πήγε για σπα στο Μαρ ο Λάγκο - Ακόμα και τα ρούχα που φορούσε λέγεται ότι έκρυβαν μήνυμα - Δεν σηκώθηκε καν να χειροκροτήσει τον Ντόναλντ Τραμπ






Η Μελάνια Τραμπ θυσιάστηκε για την παράδοση χθες Τρίτη. Ήταν παρούσα όπως όλες οι πρώτες κυρίες των ΗΠΑ στην ομιλία του συζύγου της για την Κατάσταση της Ένωσης στο Κογκρέσο. Κι αυτό, παρά τις φήμες ότι έχουν συζυγικά προβλήματα.

Κάθισε στη θέση που είχε κρατηθεί για εκείνη στο ημικύκλιο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Και η έκφρασή της για κάποιους έλεγε πολλά.




Ήταν η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά τις 12 Ιανουαρίου. Τότε, η Wall Street Journal δημοσίευσε άρθρο το οποίο ανέφερε ότι άνθρωποι του Ντόναλντ Τραμπ έδωσαν 130.000 δολάρια σε μια πρώην ηθοποιό ταινιών πορνό, τη Στόρμι Ντάνιελς. Της ζήτησαν να αποκρύψει το γεγονός ότι είχε σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο το 2006, λίγο μετά τον γάμο του με τη Μελάνια και όταν εκείνη ήταν έγκυος στον γιο τους. Ο Λευκός Οίκος έχει διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές.

Μετρημένα χαμόγελα από την Μελάνια
Τα χαμόγελα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ μπορούσαν να μετρηθούν στα δάκτυλα του ενός χεριού χθες. Το πρώτο, το πιο εντυπωσιακό, μόλις εμφανίστηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων όταν τη χειροκρότησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Στη συνέχεια συνομίλησε χαλαρά με τον σερίφη της Αλμπουκέρκης Τζο Αρπάγιο στα αριστερά της.







Μετά επέστρεψε η σοβαρότητα και ξεκίνησαν οι εικασίες. Το λευκό χρώμα που επέλεξε για το ταγιέρ και το παντελόνι της ήταν ένα κλείσιμο του ματιού στα λευκά ρούχα που είχαν επιλέξει να φορέσουν πέρυσι οι Δημοκρατικοί υπερασπιζόμενοι τις γυναίκες απέναντι στον νέο πρόεδρο; Η επιλογή του ταγιέρ ήταν ίσως από μόνη της μια αναφορά στη Χίλαρι Κλίντον που επιλέγει πάντα αυτό το ρούχο;

Τον χειροκρότησε καθιστή
Και όταν η Μελάνια προτίμησε να χειροκροτήσει τον σύζυγό της παραμένοντας καθιστή, ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι στάθηκαν όρθιοι, αυτό έγινε για να δείξει ότι πλέον δεν στηρίζει τόσο θερμά τον Αμερικανό πρόεδρο;

Πήγε με δικό της αυτοκίνητο και όχι με την λιμουζίνα
Και τέλος, τι να σκεφτεί κανείς για το γεγονός ότι η Μελάνια πήγε στο Κογκρέσο με δικό της αυτοκίνητο και όχι με την προεδρική λιμουζίνα; Επισήμως το έκανε για να τιμήσει τους ειδικούς καλεσμένους του ζεύγους, όμως είναι αντίθετο στην παράδοση.

Δεν τον υπερασπίστηκε δημόσια
Μετά τις καταγγελίες για τη δωροδοκία της Στόρμι Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, η Μελάνια δεν υπερασπίστηκε δημοσίως τον σύζυγό της. Αυτό μάλιστα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση ή επίθεση.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.