Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ: Ο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...

Και ο προτεσταντισμός, που παρουσιάστηκε τον 15ο αιώνα, θεωρείται πρόδρομος του Αντιχρίστου. Διότι αυτός τράβηξε πολύ μακρύτερα. Προχώρ...






Και ο προτεσταντισμός, που παρουσιάστηκε τον 15ο αιώνα, θεωρείται πρόδρομος του Αντιχρίστου. Διότι αυτός τράβηξε πολύ μακρύτερα. Προχώρησε στον ορθολογισμό και προπαρασκεύασε την αθεΐα, τον κομμουνισμό και τον υπεράνθρωπο του Νίτσε. Τον υπεράνθρωπο αυτόν του Νίτσε θέλησε να εφαρμόσει ο Χίτλερ και είδαμε και ζήσαμε τις συνέπειές του.





Ο προτεσταντισμός διεσπάσθη σε εκατοντάδες αιρέσεις. Από αυτόν ξεπήδησαν οι Μεθοδιστές, οι Μορμόνοι (Κουάκεροι), οι Πρεσβυτεριανοί, που μετονομάσθηκαν εδώ στην Ελλάδα Ευαγγελικοί, οι Πεντηκοστιανοί, οι Αντβενιστές, οι Πλημούθιοι, οι της Εβδόμης Ημέρας, οι του Τετραγώνου Ευαγγελίου και άλλοι πολλοί…


Ο προτεσταντισμός εγκολπώθηκε τον Ορθολογισμό, ο οποίος λίγο απέχει από την απιστία. Γι’ αυτό στις ημέρες μας κατέληξε στον «θάνατο του Θεού»!
(Σημείωση ιστολογίου: τα προφητικά λόγια του π. Χαράλαμπου επαληθεύονται συνεχώς στις ημέρες μας, όπου συχνάκις ανώτατα στελέχη των προτεσταντικών κοινοτήτων δηλώνουν ότι «δεν υπάρχει Θεός» ή ότι δεν είναι σίγουροι ότι υπάρχει…)

Όλες αυτές οι αιρέσεις, είναι λύκοι βαρείς με ένδυμα προβάτου. Προσπαθούν να αποσπάσουν τους πιστούς από την ποίμνη του Χριστού την Εκκλησία. Νοθεύουν την αλήθεια, ώστε να μη ξέρει κανείς ποιο είναι το σωστό, που πρέπει να πιστεύει, και ποιο είναι το εσφαλμένο, που πρέπει να απορρίπτει.



Φέρνουν σύγχυση, ώστε να μη ξέρει ο άνθρωπος ποιος είναι ο σωστός δρόμος, που οδηγεί στη Βασιλεία του Θεού και ποιος ο πλανεμένος, που οδηγεί στον Αντίχριστο. Οι αιρέσεις αυτές του Προτεσταντισμού, καθώς και κάθε άλλη αίρεση, απομακρύνουν τον άνθρωπο από το Θεό και τον οδηγούν στον Αντίχριστο.

Ο Προτεσταντισμός λοιπόν με τις πολυάριθμες αιρέσεις του προπαρασκευάζει τον ερχομό του Αντιχρίστου. Είναι ένας πρόδρομος του Αντιχρίστου, διότι απομακρύνει από την Ορθόδοξο Πίστη και καλλιεργεί τη σύγχυση. Θεοποιεί την ανθρώπινη σκέψη.


Πηγή: «Ο Αντίχριστος», Αρχ. Χαραλάμπους Βασιλοπούλου, εκδ. «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ» (Σελ. 66-67)