Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΪΤ - ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ...

Δεκάδες φίλαθλοι τραυματίστηκαν μετά τον χθεσινό τελικό του Κυπέλλου Εθνών του Κόλπου (Gulf Cup) που πραγματοποιήθηκε στο Κουβέιτ, ό...






Δεκάδες φίλαθλοι τραυματίστηκαν μετά τον χθεσινό τελικό του Κυπέλλου Εθνών του Κόλπου (Gulf Cup) που πραγματοποιήθηκε στο Κουβέιτ, όταν έσπασε ένα γυάλινο διαχωριστικό σε εξέδρα του γηπέδου, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη νίκη επί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.




Φίλαθλοι του Ομάν στηρίζονταν στο γυάλινο διαχωριστικό σε κερκίδα του «Jaber International Stadium» στο Κουβέιτ και, από την πίεση που του ασκούσαν, αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι να πέσουν από ψηλά στο έδαφος. Μάλιστα, τα σπασμένα γυαλιά τραυμάτισαν αρκετούς οπαδούς.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κουβέιτ ανακοίνωσε, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ότι “περίπου 40 άνθρωποι” διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και πόσταρε βίντεο με κάποιους από τους τραυματίες, αφού πρώτα τους είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η εθνική ομάδα του Ομάν κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία της τον τίτλο, μετά την επικράτησή της με 5-4 στα πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και η παράταση έληξαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).