Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ»...!!! ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ «ΣΟΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ»...!!!

Σε ένα προκλητικό «παραλήρημα» αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, επιδίδεται η τουρκική εφημερίδα «Sozcu», προβαί...






Σε ένα προκλητικό «παραλήρημα» αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, επιδίδεται η τουρκική εφημερίδα «Sozcu», προβαίνοντας στην παντελώς ανιστόρητη διαπίστωση ότι η Κάλυμνος είναι τουρκικό νησί.




Το δημοσίευμα που υπογράφει ο δημοσιογράφος Σαϊγί Οζτουρκ, αναφέρεται στην επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κάλυμνο ανήμερα των Θεοφανείων και τιτλοφορείται «Σε τουρκικό νησί σόου με σταυρό».

Η τουρκική εφημερίδα χαρακτηρίζει, μάλιστα, το νησί «κατεχόμενο», ενώ σε ιδιαίτερα προκλητικό ύφος υπενθυμίζει προγενέστερη δήλωση του Τούρκου επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ότι «το 2019 όταν έρθω στην εξουσία, θα καταλάβω όλα αυτά τα νησιά».

Δείτε το δημοσίευμα:


Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εφημερίδα υποστηρίζει πως τα ελληνικά νησιά της Δωδεκανήσου και του Βορείου Αιγαίου ανήκουν στην Τουρκία.




Στις 10/03/2017, η «Sozcu» είχε γράψει ανάλογο κείμενο στο ίδιο απαράδεκτο ύφος, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είχε επισκεφθεί την Ψέριμο.

Είναι προφανές ότι η Άγκυρα δεν πρόκειται να σταματήσει αυτή την προκλητική πρακτική, επιμένοντας στο ίδιο επικίνδυνο και άνευ λογικής παιχνίδι των αμφισβητήσεων σε βάρος της Ελλάδας.

Το Newsbomb.gr έχει επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις τουρκικές προκλήσεις, με αλλεπάλληλα κι εκτενή δημοσιεύματά του.

newsbomb.gr