Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΟΚΑΪΝΗ - Ρε μήπως είναι παρεξήγηση...;;

Μάταια περίμεναν οι υποψήφιοι αγοραστές στα νυχτερινά κέντρα του Ηρακλείου, τους δύο αλλοδαπούς οι οποίοι θα τους προμήθευαν με κοκαΐνη. ...

Ηράκλειο: Μεγάλα κέρδη για δύο αλλοδαπούς από διακίνηση κοκαΐνης

Μάταια περίμεναν οι υποψήφιοι αγοραστές στα νυχτερινά κέντρα του Ηρακλείου, τους δύο αλλοδαπούς οι οποίοι θα τους προμήθευαν με κοκαΐνη. Μόλις ξεκίνησαν για... διανομή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..




Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 36 και 46 χρόνων δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν όταν οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για να τους κάνουν έλεγχο. Έτσι, υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και πάνω τους βρέθηκαν τα δέκα «φιξάκια» με συνολικά 4,1 γραμμάρια κοκαΐνης, που είχαν έτοιμα για να παραδώσουν στους «πελάτες» τους.

Φαίνεται, όμως, ότι είδαν προλάβει να κάνουν αρκετές πωλήσεις, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν «ζεστά» μετρητά ύψους 3.370 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες. Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.