Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΦΑΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ - ΒΙΝΤΕΟ

Στα 61 χρόνια του, ο ιδιοκτήτης μπάρ έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, από πολλαπλά χτυπήματα, ύστερα από καβγά στο κατάστημά του, στο...






Στα 61 χρόνια του, ο ιδιοκτήτης μπάρ έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, από πολλαπλά χτυπήματα, ύστερα από καβγά στο κατάστημά του, στο κέντρο της Σπάρτης.



Σύμφωνα με την αστυνομία δράστες είναι δύο Γεωργιανοί 33 και 38 χρονών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Ο 33χρονος και ο 38χρονος διαπληκτίστηκαν με θαμώνες του καταστήματος και τραυμάτισαν τέσσερις άνδρες ηλικίας 46, 54, 57 και 61ος ετών. Τραυματισμένη διακομίστηκε σε νοσοκομείο και μία 32χρονη γυναίκα από την Αλβανία. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας εντόπισαν αρχικά τον 33χρονο και στη συνέχεια τον 38χρονο και τους συνέλαβαν. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Δείτε εικόνες από το μπαρ που έγιναν όλα:








Η οικογένειά του, οι φίλοι του αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό αυτό γεγονός που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης και του κόστισε τη ζωή. Σήμερα το πρωί, έξω από το μπαρ που διατηρούσε και στον χώρο που συνέβη το μοιραίο, συγγενείς και φίλοι άφησαν λουλούδια και κεριά. Όλοι παραμένουν συγκλονισμένοι.

Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς αυτόπτες μάρτυρες, η συμπλοκή ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα και πολύ γρήγορα συνεχίστηκε στην είσοδό του. Οι δράστες χτυπούσαν με μανία τα άτομα που βρίσκονταν απέναντί τους, με τον άτυχο 61χρονο να γρονθοκοπείται μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του. Οι κηλίδες αίματος στο σημείο που έπεσε αναίσθητος συγκλονίζουν από τα ξημερώματα τους κατοίκους της περιοχής. Τα αίτια του εγκλήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί…

Πηγή: photoreporter