Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λάσκαρη... ΔΡΟΜΟ...!!! Άρειανοί πέταξαν φέϊγ βολάν έξω απ΄το σπίτι του σαϊεντολόγου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και το «στόλισαν» με συνθήματα ΒΙΝΤΕΟ

Το σπίτι του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκου Λάσκαρη στην Αθήνα, επισκέφθηκαν μέλη του Aris Athens Club, προκειμένου να μιλήσουν μαζί του κα...



Το σπίτι του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκου Λάσκαρη στην Αθήνα, επισκέφθηκαν μέλη του Aris Athens Club, προκειμένου να μιλήσουν μαζί του και να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, λόγω της οικονομικής αδυναμίας του να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας.






Σύμφωνα με το sdna.gr, οι οπαδοί του Αρη, απαίτησαν από τον ίδιο να κατέβει για να μιλήσουν μαζί του, όμως αυτός τους απέφυγε.

Όσα συνέβησαν υπάρχουν και σε βίντεο το οποίο κοινοποιήθηκε στη σελίδα του Aris Athens Club στο διαδίκτυο εκεί όπου οι οπαδοί του Αρη, αναφέρουν: «Δράσεων Συνέχεια… και δεν κατέβηκες ποτέ. Μετά τη χθεσινή δράση του Aris Athens Club σειρά είχε το σπίτι του μεγαλομετόχου ο οποίος ενώ ήταν εκεί μας αγνόησε και δεν κατέβηκε να μιλήσουμε. Περιμένουμε να πράξει το αυτονόητο».

Όπως αναφέρει το sdna.gr, στη συνέχεια, κατά την αποχώρησή τους, πέταξαν φέιγ βολάν, ενώ έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Νίκος Λάσκαρης.

Να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο είχε γίνει και χθες, όταν οπαδοί του Αρη, είχαν επισκεφθεί το σπίτι του πρώην (πλέον) αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Παπακυριακή, που επίσης κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:








thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.