Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ...!!! Ο Μπουτάρης καταδίκασε το πατριωτικό ψήφισμα των Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Στην καταδίκη του ψηφίσματος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, προχώρησε, από...


Στην καταδίκη του ψηφίσματος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, προχώρησε, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.






Ο κ. Μπουτάρης τοποθετήθηκε επί του θέματος, με αφορμή την πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή», Αρτέμη Ματθαιόπουλου, να συζητηθεί σήμερα ή σε ειδική συνεδρίαση το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.




«Το σκεπτικό, με το οποίο κατατέθηκε το ψήφισμα, έγινε διότι πρόκειται για ένα εθνικό θέμα και το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να πάρει επίσημα θέση. Δεν έχει κομματικό χαρακτήρα», ανέφερε ο κ. Ματθαιόπουλος.

«Οτιδήποτε προέρχεται από την συγκεκριμένη παράταξη δεν το ψηφίζουμε», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης.

«Θέλουν να προκαλέσουν διχασμό με αυτή την πρόταση. Η Χρυσή Αυγή θέλει να προκαλέσει εντυπώσεις. Δεν μας αφορά», τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Παίρνοντας το λόγο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε πως είναι μια περίοδος εξαιρετικά μεγάλων εντάσεων, στην προσπάθεια για αποκατάσταση των σχέσεων με τα Σκόπια.

«Δεν αντιπροσοπεύουμε την πολιτική της χώρας. Το θέμα το χειρίζεται η κυβέρνηση. Καταδικάζω το ψήφισμα που εξέδωσε η ΠΕΔ-ΚΜ. Νομίζω ότι η θέση της κυβέρνησης είναι αυτή που είχε και τότε ελληνική κυβέρνηση στο Βουκουρέστι», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

«Διαφωνώ με την άποψη του δημάρχου», είπε ο κ. Καλαφάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.