Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρίσεις στην ΕΛΑΣ: Παραμένουν τέσσερις αντιστράτηγοι - «Κόπηκε» ο επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας Αντώνης Μπάκας

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας Μετά την ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο της θητείας του αρχηγού της Ε...



Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας
Μετά την ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο της θητείας του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι κρίσεις των πέντε αντιστρατήγων.


Υπό την προεδρία του κ. Τσουβάλα και τη συμμετοχή δύο Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας συνεδρίασε και έκρινε τους Αντιστράτηγους.


Όπως ανακοινώθηκε από τους πέντε παρέμειναν στη θέση τους οι τέσσερις και “κόπηκε” ο επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας Αντώνης Μπάκας. Ειδικότερα, διατηρητέοι κρίθηκαν οι : Αριστείδης Ανδρικόπουλος, Μιχαήλ Καραμαλάκης, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και Xρήστος Δραγατάκης.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.

Ολοκληρώθηκαν οι Κρισεις των Αντιστρατήγων της ΕΛ.ΑΣ., με ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Αντιστράτηγο κο Αντώνιο Μπάκα

Δείτε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα:

Με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα την 23 Ιανουαρίου 2018, μετά από πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, τίθεται σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία, ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 29 παρ. 2 εδάφιο τρίτο, 46 και 47 του π.δ.24/1997, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και εγγράφεται στο στέλεχος της εφεδρείας, ο Αντιστράτηγος Αστυνομίας Μ π ά κ α ς Αντώνιος του Ιωάννη (ΑΓΜΣ.236928), που γεννήθηκε το έτος 1966 στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας - Αττικής, στον οποίον απονέμεται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του ως άνω προεδρικού διατάγματος, ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας (Αριθμός βεβαίωσης διαγραφής από το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου : 1283611912 από 23-1-2018 ).

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΣΚΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.