Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΝΕΚΡΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ

Τη σορό ενός βρέφους, που εκλάπη από το φέρετρό του ανήμερα των Χριστουγέννων ψάχνει να βρει η Αστυνομία της Αργεντινής, φοβούμενη ότι...




Τη σορό ενός βρέφους, που εκλάπη από το φέρετρό του ανήμερα των Χριστουγέννων ψάχνει να βρει η Αστυνομία της Αργεντινής, φοβούμενη ότι το νεκρό βρέφος θα χρησιμοποιηθεί σε τελετή μαύρης μαγείας.
Η κλοπή του νεκρού βρέφους έγινε ενώ οι γονείς του περίμεναν να προκύψει χώρος για την ταφή του στο κοιμητήριο της περιοχής τους, μίας μικρής πόλης στην επικράτεια της Αργεντινής.





Το βρέφος πέθανε από πνευμονία, στις 10 Δεκεμβρίου, λίγες μέρες μετά τα πρώτα του γενέθλια.

Ανήμερα των Χριστουγέννων οι γονείς του αγοριού πήγαν να δουν το νεκρό παιδί τους σε κλειδωμένο χώρο στο νεκροταφείο, για να ανακαλύψουν ότι δεν βρισκόταν πια μέσα στο φέρετρο που το είχαν βάλει.

Έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες και οι γονείς δεν έχουν κανένα σημάδι για το τι συνέβη στο άτυχο παιδί τους, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, ενώ φοβούνται ότι το έχουν κλέψει κάτοικοι της περιοχής.

Ο επικεφαλής των ερευνών για την ανεύρεση της σορού του νεκρού αγοριού δήλωσε στα τοπικά Μέσα ότι στην περιοχή δραστηριοποιείται ομάδα σατανιστών, που εξασκεί συγκεκριμένες τελετές μαύρης μαγείας.

Οι φόβοι του ενισχύονται από το γεγονός ότι το περασμένο Πάσχα η σορός ενός παιδιού 2 ετών είχε κλαπεί και πάλι από το ίδιο κοιμητήριο, για να βρεθεί λίγες μέρες αργότερα σε γειτονικό σημείο, ακρωτηριασμένο.