Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στα όρια της παράνοιας ο πρώην παίκτης της Καβάλας Γουίλσον Ορούμα - Τριγυρνάει ρακένδυτος και μονολογεί στους δρόμους του Λάγος

Ο παλαίμαχος Νιγηριανός διεθνής της Μαρσέιγ αλλά και της Καβάλας, Γουίλσον Ορούμα έχασε τα λογικά του. Από τα συμβόλαια εκατομμ...



Ο παλαίμαχος Νιγηριανός διεθνής της Μαρσέιγ αλλά και της Καβάλας, Γουίλσον Ορούμα έχασε τα λογικά του.





Από τα συμβόλαια εκατομμυρίων ευρώ, βρέθηκε μόνο και ρακένδυτος στους δρόμους του Λάγος.
Ο Αφρικανός έπεσε θύμα απάτης από κάποιους επιτήδειους οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως ήταν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνταν στον πετρελαϊκό τομέα αποσπώντας από τον παλαίμαχο παίκτη τον Δεκέμβριο του 2012 το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ.



Ο Νιγηριανός έπεσε σε κατάθλιψη, ενώ διαταράχθηκε η ψυχική του υγεία με συνέπεια να έχει χάσει τα λογικά του. Μάλιστα, κυκλοφορούσε σχεδόν ρακένδυτος στους δρόμους του Λάγος δείχνοντας να μην έχει επαφή με το περιβάλλον. Τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται σε κλινική του Λάγος έχοντας στο πλευρό του, τον μικρότερο αδερφό του Ντομινίκ.

«Ο Γουίλσον τα πηγαίνει καλά. Οι γιατροί θεωρούν πως δεν θα μείνει για καιρό εδώ. Βρίσκεται σε καλή διάθεση. Ο κόσμος έχει ξεχάσει τον Ορούμα. Ακόμα και όσοι βρίσκονται κοντά του δεν τον αναγνωρίζουν, αλλά αντιλαμβάνονται πως αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια» λένε από το περιβάλλον του.

«Αν πάντως τον πλησιάσεις με ευγενικό τρόπο μπορεί να καταφέρεις να αποσπάσεις την προσοχή του», τόνισε στην εφημερίδα «The Nation», ένας Νιγηριανός πολίτης που αναγνώρισε τον πρώην παίκτη της Καβάλας προσθέτοντας «Κάποιες φορές κυκλοφορεί στους δρόμους έχοντας πολύ κακό ρουχισμό. Φοράει παντόφλες και συχνά μιλάει μόνος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.