Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πώς τόλμησε...;;; Στην «πανστρατιά προσευχής για τη Μακεδονία» ο Ζουράρις - Δεν κατεβαίνει ο Άνθιμος στο συλλαλητήριο

Παρά την ξεκάθαρη θέση του ενάντια στη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος δήλωσ...



Παρά την ξεκάθαρη θέση του ενάντια στη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραστεί στο σημερινό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας την επίσημη θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος.





Ωστόσο, ο Μητροπολίτης κάλεσε τον λαό σε πανστρατιά προσευχής για τη Μακεδονία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Ηχηρές παρουσίες στη Θεία Λειτουργία

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί απο νωρίς στον ναό για τη θεία λειτουργία και την προσευχή που θα ακολουθήσει, ενώ κι επίσημοι βρίσκονται ήδη στην εκκλησία.





Μεταξύ αυτών ο πρώην υφ. Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Σαρίδης, οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και Κώστας Γκιουλέκας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στρατηγός εν αποστρατεία, Φραγκούλης Φράγκος.

Το «παρών» δίνει επίσης αντιπροσωπεία των Κρητικών που κατέφτασαν χτες από το νησί για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00, στο Άγαλμα του Μ. ΑΛεξάνδρου.



πηγή: thestival





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.