Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποια αλλαγή φέρνει για τους Αστυφύλακες το νέο Προεδρικό Διάταγμα

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ Ποια αλλαγή φέρνει για τους Αστυφύλακες το νέο Προεδρικό Διάταγμα Σύμφωνα με χθεσ...



ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ







Ποια αλλαγή φέρνει για τους Αστυφύλακες το νέο Προεδρικό Διάταγμα
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, στα σκαριά είναι ένα νέο προεδρικό διάταγμα με σημαντικές αλλαγές για την Ελληνική Αστυνομία.

Μεταξύ των όσων προβλέπει το νέο Π.Δ. θα υπάρχουν διατάξεις που θα αναφέρονται στην αρχική τοποθέτηση των νεοεξερχόμενων Αστυφυλάκων.







Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο 23 του νέου Π.Δ. προβλέπει πως οι νεοεξερχόμενοι Αστυφύλακες τοποθετούνται υποχρεωτικά και δεν μετακινούνται για οποιονδήποτε λόγο τα πρώτα δύο έτη από την αποφοίτησή τους από τη Σχολή Αστυφυλάκων σε Αστυνομικά Τμήματα και Αστυνομικούς Σταθμούς και για τα επόμενα δύο χρόνια σε Αστυνομικά Τμήματα, Αστυνομικούς Σταθμούς, Τμήματα Τροχαίας, Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης, Τμήματα Αλλοδαπών, Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης, Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών, Τμήματα και Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας καθώς και σε υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Αμεσης Δράσης, Μεταγωγών Δικαστηρίων και αστυνόμευσης Αερολιμένα, εκτός από τα επιτελικά γραφεία…

Η εν λόγω νομοθετική ρύθμιση, αν τελικά λάβει σάρκα και οστα όπως περιγράφεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, προσανατολίζεται στην επίλυση του διαχρονικού προβλήματος της τοποθέτησης μεγάλου αριθμού αστυνομικών νεαρής ηλικίας σε επιτελικές Υπηρεσίες του Σώματος.

policenet

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.