Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Εντείνεται ο διπλωματικός πυρετός για την ονομασία των Σκοπίων και η ελληνική πλευρά επιχειρεί να λύσει τα εσωτερικά της θέματα για ...

Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη με τον Καμμένο για το όνομα των Σκοπίων





Εντείνεται ο διπλωματικός πυρετός για την ονομασία των Σκοπίων και η ελληνική πλευρά επιχειρεί να λύσει τα εσωτερικά της θέματα για να προχωρήσει το ζήτημα μέσα στους πρώτους μήνες του 2018.




Αυτή την ώρα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τη συμμετοχή του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, των υπουργών Επικρατείας και των υπουργών κ. Νίκου Κοτζιά και Πάνου Καμμένου, στην οποία θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στο Euronews, o κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλυψε ότι ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος δεν θα φέρει τελικά αντίρρηση στην επίλυση, εάν υπάρξει πολιτική συναίνεση.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτήρισε «πολύ υπεύθυνη» τη στάση του κ. Καμμένου, επισημαίνοντας ότι παρά τις επιφυλάξεις του, δεν έχει τη διάθεση να πυροδοτήσει μία κυβερνητική πολιτική κρίση.