Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκτακτο δελτίο καιρού: Χιόνια και στην Αττική φέρνει ο «Θησέας» - Πού θα χτυπήσουν έντονα φαινόμενα!

Το βαρομετρικό χαμηλό «Θησέας» σκέπασε τη χώρα – Έρχονται έντονα φαινόμενα με χιόνια και ισχυρές καταιγίδες και στην Αττική – Πού κ...

Έκτακτο δελτίο καιρού: Χιόνια και στην Αττική φέρνει ο «Θησέας» - Πού θα χτυπήσουν έντονα φαινόμενα




Το βαρομετρικό χαμηλό «Θησέας» σκέπασε τη χώρα – Έρχονται έντονα φαινόμενα με χιόνια και ισχυρές καταιγίδες και στην Αττική – Πού και πότε θα «χτυπήσουν» ισχυρά φαινόμενα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία - Δείτε LIVE πού χιονίζει - Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται προβλήματα

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται η χώρα από το απόγευμα της Παρασκευής (12/1) με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα. Ήδη πολλές περιοχές της χώρας έχουν «ντυθεί» στα λευκά, ενώ σε αρκετά σημεία έχουν προκληθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο.




Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία σε λίγες ώρες

Σήμερα Σάββατο (13/01/2018), ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σαρώσουν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά (κυρίως την ανατολική), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Παράλληλα πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς (με ενδεικτικό υψόμετρο 400 – 600 μέτρα).
Οι άνεμοι πνέουν θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι (8 και πιθανόν 9 μποφόρ) στο Αιγαίο.

Η ΕΜΥ προειδοποιεί ότι παρά την σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων την Κυριακή, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν τόσο στα ορεινά όσο και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρα μέχρι και την Τρίτη (16/1).

newsbomb.gr