Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάτι τρέχει λένε...: Η Μελάνια αφήνει στο παρά... πέντε ασυνόδευτο τον Τραμπ στο Νταβός

Για ποιο λόγο έτσι ξαφνικά η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου αποφάσισε να μην παραστεί στην παρθενική του εμφάνιση του στο...



Για ποιο λόγο έτσι ξαφνικά η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου αποφάσισε να μην παραστεί στην παρθενική του εμφάνιση του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και μάλιστα τέσσερα 24ωρα μετά την 13η επέτειο γάμου τους;
Όργιο φημών για την ξαφνική αλλαγή των σχεδίων της Μελάνια Τραμπ να αφήσει στο παρά... πέντε ασυνόδευτο τον σύζυγό της στο Νταβός.






Η λιτή ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι τελικά η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ 1δεν θα συνοδεύσει τον
Ντόναλντ Τραμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα:







Για ποιο λόγο έτσι ξαφνικά η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου αποφάσισε να μην παραστεί στην παρθενική του εμφάνιση του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και μάλιστα τέσσερα 24ωρα μετά την 13η επέτειο γάμου τους; Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 22 Ιανουαρίου του 2005.

Αμερικανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι, η απουσία της Μελάνια από το Νταβός είναι ένα ακόμα δείγμα ότι κάτι τρέχει με τη σχέση της με τον Τραμπ, ιδίως μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Η εκπρόσωπος της Μελάνια εξήγησε ότι η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ δεν θα τον συνοδεύσει στην ελβετική πόλη για λόγους «προγράμματος και επιμελητείας», χωρίς, ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Για τις κακές γλώσσες, όπως γράφουν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, η απουσία της από το Νταβός είναι ένα ακόμα δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο, ιδίως μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τις επαφές του με «ιέρειες του σεξ».





Το αμερικανικό περιοδικό «The Hill» το οποίο επικαλείται ανώνυμες αλλά έγκυρες πηγές της Ουάσινγκτον αναφέρει ότι, η Μελάνια δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δημόσια δήλωση μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Τραμπ διατηρούσε σχέσεις με πορνοστάρ.

Όπως είχε γράψει η «Wall Street Journal», ο πρόεδρος των ΗΠΑ πλήρωσε την Στόρμι Ντάνιελς με το ποσό των 130.000 δολαρίων για κρατήσει το στόμα της κλειστό για ερωτική επαφή που είχε μαζί του το 2006, όταν ήταν ήδη παντρεμένος με τη νυν «Πρώτη Κυρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.