Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΛΟΜΗΣ! ΑΝΤΡΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Συναγερμός στη Στοκχόλμη από έκρηξη σε σταθμό του μετρό της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν δυο τραυματίες. Οι πρώτ...




Συναγερμός στη Στοκχόλμη από έκρηξη σε σταθμό του μετρό της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν δυο τραυματίες.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνδρας 60 ετών έχει τραυματιστεί σοβαρά από την έκρηξη στο σταθμό του μετρό Varby Gard στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άτυχος άνδρας σήκωσε από το έδαφος ένα πακέτο, το οποίο εξερράγη στα χέρια του.




Άμεσα, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματά του.

Μια γυναίκα 45 ετών έχει τραυματιστεί επίσης από την έκρηξη που σημειώθηκε έξω από το σταθμό του μετρό.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 11:07 το πρωί της Κυριακής (07.01.2018, τοπική ώρα).

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη όταν ο 60χρονος άνδρας τον σήκωσε από το έδαφος. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον μηχανισμό που προκάλεσε την έκρηξη και τον τραυματισμό του 60χρονου και της 45χρονης.


Φωτογραφία Reuters
Ωστόσο, αξιωματούχοι αναφέρουν πως δεν πιστεύεται ότι η έκρηξη είναι τρομοκρατική επίθεση.

Ο διασώστης Lars-Ake Stevelind δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο SVT πως «κάποιος χρησιμοποίησε κάποιου τύπου εκρηκτικό υλικό». Η αστυνομία ερευνά τι ήταν αυτό.

Με πληροφορίες από Associated Press