Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο «ΣΤΟΧΟΣ», ΕΚΛ@ΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!.. (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Με νέο βίντεο που ανέβασε στο YouTube την περασμένη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 υπό τον τίτλο «Βεβήλωση Μνη...





Απίστευτο κι όμως αληθινό: Με νέο βίντεο που ανέβασε στο YouTube την περασμένη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 υπό τον τίτλο «Βεβήλωση Μνημείου Ολοκαυτώματος 2018», ο ραββίνος Μορντοχάϊ Φριζής αναφέρεται στην πρόσφατη βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκη, στηλιτεύει την αδιαφορία των εν Ελλάδι Εβραίων και δηλώνει πως έχει δίκιο ο «Στόχος» που ανέβασε την ανακοίνωση του ΚΙΣ εναντίον του υπό τον τίτλο... «ΕΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ»!..




(Εδώ μπορείτε να δείτε την ανάρτηση του «Στόχου» στην οποία αναφέρεται ο Φριζής http://www.stoxos.gr/2018/01/blog-post_84.html )

Μεταφέρουμε επί λέξει τα λόγια του πρώην αρχιραββίνου της Θεσσαλονίκης (από την αρχή μέχρι το 1:00 του βίντεο)

ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ: «Την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2018, αντισιωνιστές = αντισημίτες, κατά πάσα πιθανότητα της Αριστερής Πτέρυγας, ήλθαν και βεβήλωσαν ξανά το Μνημείο Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη στην πλατεία Ελευθερίας. Γράφοντας με άσπρη μπογιά μπροστά από το Μνημείο «Free Palestine», Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Οι Αντισιωνιστές παίρνουνε δύναμη... Σού λένε: Βαράτε τους Εβραίους, οι Εβραίοι έχουνε μάθει να είναι θύματα, οι Εβραίοι έχουνε μάθει να είναι χαμηλός τοίχος, οι Εβραίοι έχουνε μάθει να είναι του κλώτσου και του μπάτσου, οι Εβραίοι είναι της καρπαζιάς, οι Εβραίοι είναι ηττοπαθείς, δειλοί, φοβιτσιάρηδες... Όπως έλεγε ο «Στόχος»... «ΕΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ»!.. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο κι αν δεν μάς αρέσει...»!