Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ - ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά έξω από το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" στη...






Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά έξω από το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η φωτιά φαίνεται να έχει ξεσπάσει στην στέγη των Προσφυγικών έξω από το γήπεδο που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα ο αγώνας ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός – Πλατανιάς.





Η φωτιά είναι ορατή από στο γήπεδο ενώ ο καπνός έχει κατακλύσει όλο τον χώρο. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ υπήρξε έκκληση από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου προς όσους έχουν σταθμεύσει τα αυτοκίνητά τους στο σημείο να τα παραλάβουν άμεσα, ώστε να διευκολύνουν το έργο των πυροσβεστών.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπάρχουν άνθρωποι στο διαμέρισμα ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.




newsit