Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...;;; ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΕΝΤΑΛΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ

Το ενδεχόμενο οι αυτοκτονίες των δυο τουριστών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας που βρέθηκαν νεκροί στις 31 Δεκεμβρίου στην Κεφαλονιά,...







Το ενδεχόμενο οι αυτοκτονίες των δυο τουριστών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας που βρέθηκαν νεκροί στις 31 Δεκεμβρίου στην Κεφαλονιά, να είναι αποτέλεσμα τελετουργίας μαύρης μαγείας εξετάζουν οι Αρχές.




Αυτό συνάγεται από το γεγονός πως στον χώρο και δίπλα στα θύματα βρέθηκαν πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα.

Η γυναίκα Βουλγαρικής υπηκοότητας βρέθηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος που είχε ενοικιαστεί μέσω διαδικτύου. Έφερε τραύματα και χαρακιές στα χέρια, ενώ δίπλα της βρέθηκε και μια φαλτσέτα.

Ο άνδρας, Γερμανικής υπηκοότητας, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού, έχοντας καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του.Πληροφορίες newpost.

Οι σοροί των δυο ατόμων, η ηλικία των οποίων προσδιορίζεται μεταξύ 30-35 ετών, εντοπίστηκαν απο την ιδιοκτήτρια του καταλύματος.

Εντύπωση έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς το γεγονός πως δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους προσωπικά έγγραφα, ενώ το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο νησί είχε ενοικιαστεί στη Γερμανία, χωρίς ποτέ να το επιστρέψουν, ενώ του είχαν βάλει πλαστές πινακίδες.

Πλέον οι αρχές, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, τα δυο άτομα να θέλησαν να αυτοκτονήσουν την ίδια ώρα και την δεδομένη ημερομηνία, πριν την αλλαγή του έτους, στο πλαίσιο κάποιας τελετής μαύρης μαγείας.