Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ... ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι ελήφθησαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις και εξετάσεις DNA, προκειμένου να εντοπιστούν οι γονείς...






Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι ελήφθησαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις και εξετάσεις DNA, προκειμένου να εντοπιστούν οι γονείς του βρέφους, το οποίο είναι λευκό και οι γονείς του εικάζεται πως είναι Ευρωπαίοι
Ζωντανό -εκ πρώτης όψεως- φαίνεται να γεννήθηκε το βρέφος που βρέθηκε χθες, Τρίτη, νεκρό σε ιμάντα εργοστασίου ανακύκλωσης σκουπιδιών στο προάστιο της Λευκωσίας, Γέρι.






Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε, το βρέφος ήταν μόλις μία με δύο ημερών. Σε δηλώσεις του ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ανέφερε επίσης ότι ελήφθησαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις και εξετάσεις DNA, προκειμένου να εντοπιστούν οι γονείς του βρέφους, το οποίο είναι λευκό και οι γονείς του εικάζεται πως είναι Ευρωπαίοι.
Ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε ακόμη ότι τα τραύματα που έφερε στο σώμα του το κοριτσάκι, προκλήθηκαν πιθανόν από το απορριμματοφόρο το οποίο το μετέφερε από τον κάδο σκουπιδιών που είχε πεταχτεί ή από τα μηχανήματα του εργοστασίου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις και διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ αυτών και τη βρεφοκτονία, ενώ σημειώνει πως θα εξετάσει και το ενδεχόμενο αυτοί που άφησαν το βρέφος στο εργοστάσιο να χρειάζονται στήριξη.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.