Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α Ν Τ Ι Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Η... Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ: ΤΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΖΟΦΕΡΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Δεν είναι μυστικό ότι τα ποσοστά γεννήσεων σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο είναι χαμηλά, παρακάτω από τον δείκτη αντικατάστασης (replac...





Δεν είναι μυστικό ότι τα ποσοστά γεννήσεων σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο είναι χαμηλά, παρακάτω από τον δείκτη αντικατάστασης (replacement fertility rate) για να είμαστε ακριβείς. Ιστορικά, οι χώρες με ποσοστά γεννητικότητας μικρότερα από 1,50 δεν μπόρεσαν να συνέλθουν ποτέ. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό αν αναμένουμε να έχουμε μέλλον, και μέλλον όχι κάποιου «πληθυσμού» που θα ζει στις χώρες μας, αλλά του δικού μας του λαού. Αυτή η αλλαγή δεν μπορεί να αγνοηθεί.





Δανία - 1,69
Βέλγιο - 1.74
Γερμανία - 1,50
Ελλάδα - 1,30
Ιταλία - 1,37
Ηνωμένο Βασίλειο - 1,81


Από καιρό, η Αριστερά και οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης έχουν συνηθίσει να απογοητεύουν τους Ευρωπαίους και να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε τη μετανάστευση από χώρες διαφορετικές από τις δικές μας για να διορθώσουμε το «δημογραφικό πρόβλημα». Έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το φαινομενικά αθώο επιχείρημα ότι οι μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή έχουν υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων, γι' αυτό πρέπει να τους φέρνουμε στην Ευρώπη για να αντισταθμίσουμε την πτώση του πληθυσμού μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ