Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΥΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ Ο ΖΑΕΦ...

Από νωρίς λοιπόν το απόγευμα της Κυριακής 31/12/2017  μέλη του Ιερού Λόχου 2012 - Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης, μαζί με τους συ...







Από νωρίς λοιπόν το απόγευμα της Κυριακής 31/12/2017 

μέλη του Ιερού Λόχου 2012 - Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης, μαζί με τους συναγωνιστές της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, συγκεντρωθήκαμε στον τελωνειακό σταθμό των Ευζώνων, και χωρίς να παρακολλήσουμε την ελάχιστη κυκλοφορία που υπήρχε εκείνη την ώρα, δώσαμε το έναυσμα και το σύνθημα ότι δεν δεχόμαστε την παραχώρηση του ονόματος και της ιστορίας μας στους γυφτοσκοπιανούς.




Ούτε "άνω",ούτε "κάτω",ούτε "νέα" ούτε ΤΙΠΟΤΑ!

Η εκδήλωση έκλεισε στα σύνορα ως είθισται με τον Εθνικό Ύμνο.
Κλαυσίγελο προκαλεί το γεγονός ότι την ώρα που αποχωρούσαμε ήρθε στα σύνορα για περάσει προς τα καζίνο ένα από τα πολλά λεωφορείο με "έλληνες" που για χάριν του πάθους τους έχουν χάσει κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας.

Και ενώ η εκδήλωση διαμαρτυρίας είχε λήξει 

και τα μέλη των συλλόγων μας είχαν αποχωρήσει,μας ήρθε η πληροφορία ότι ο Ζάεφ εθεάθη στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Η αντίδραση μας ήταν άμεση σε ελάχιστο χρόνο συγκεντρωθήκαμε ξανά όσοι μπορούσαμε και αναπροσαρμόσαμε το σχέδια μας.

Ο αιφνιδιασμός ήταν απόλυτος και
η πρόσβαση μας κοντά στην είσοδο του ξενοδοχείου ήταν άμεση. Σύνθηματα όπως "ΕΞΩ Ο ΖΑΕΦ ΑΠ΄ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

και "ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ" δονούσαν τον αέρα φτάνοντας μέχρι τα σαλόνια του Μακεδονία Παλλάς που έπινε τον καφέ του ο μαϊμού μακεντόνσκυ. Τα δυνατά μας συνθήματα "ξύπνησαν" τους κοιμισμένους νεοΈλληνες και "ζέσταναν" την παγωμένη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα της πρωτεύουσας της Μακεδονίας μας! 




Δεν θα προχωρήσουμε σε άλλες λεπτομέρειες. Θα αναφέρουμε μόνο ότι η παρέμβαση μας ήταν 100% επιτυχημένη και στείλαμε το μήνυμα προς ΟΛΟΥΣ ότι ούτε ο Ζάεφ ούτε οι προδότες είναι ευπρόσδεκτοι στην Μακεδονία μας.

Κλείνουμε την ανακοίνωση μας καλώντας

όλο τον ελληνισμό με όρθιο κεφάλι και αγωνιστικό πνεύμα να αγωνιστεί κόντρα στους προδότες και τους ξένους που επιβουλεύονται την Ιστορία μας και την Γη των Προγόνων μας!
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Ορθοδοξία μας
Ζήτω η μία και αδιαίρετος Ελλάς!