Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.. Η ΝΤΟΡΚΑ ΤΖΑΚΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΦΙΛΟΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΟΡΚΑ





Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ...!!!) ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑ ΤΣΑΡΚΝΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!

Όσοι μελετούν προσεκτικά τον "Στόχο" δεν έψαχναν να βρουν ποιο είναι το "φρέσκο" πρόσωπο του Παπανδρέου που ανέλαβε υφυπουργός Εσωτερικών με έδρα τη Θεσσαλονίκη μετά την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης από τη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.




Πρόκειται για την εκ Γιαννιτσών Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία έχει χαρίσει άφθονο υλικό διακωμώδησης τόσο στον Θέμο Αναστασιάδη, όσο και στην "Ελληνοφρένεια" του τηλεοπτικού σταθμού "Σκάι". Αρκετοί μάλιστα την χαρακτήρισαν "βουλευτή με μειωμένες ρητορικές ικανότητες" καθώς μιλά πολύ γρήγορα, κουνά σπασμωδικά τα χέρια και χάνει τον ειρμό. Για την πληθωρική ξανθιά του πράσινου μαντριού η εφημερίδα , αναφερόμενη σε ένα πανηγύρι γυφτοσκοπιανών που είχε πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι της Άριδαίας έγραφε:

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2007 (αρ.φυλ. 295) ο Στόχος είχε αναφερθεί σε ένα πανηγύρι γυφτοσκοπιανών που είχε πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι Αριδαίας λέγοντας:

..."Ο " Στόχος" σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες γνωρίζει για το γυφτοπανήγυρο που έστησαν αυτοί οι ύποπτοι εθνικά τύποι στο Λουτράκι, στην Αριδαία! Το πανηγύρι των γυφτοσκοπιανών έγινε το περασμένο Σάββατο, με απόλυτη μυστικότητα μέχρι εκείνη την ημέρα. Έχοντας μάλιστα δικούς του παρατρεχάμενους με μπλουζάκια που έγραφαν "Μακεδονία" τα Σκόπια, ενώ παρών ήταν ο Γ.Γ. του σκοπιανού υπουργείου πολιτισμού, το οποίο και προφανώς επιδοτεί τέτοιες προπαγανδιστικές εκδηλώσεις. Τα συγκροτήματα ήταν από τα Σκόπια και τα τραγούδια στα σλάβικα!

Ο ψευτοπαπάς Τσαρκνιάς είχε αναλάβει τον ρόλο του οικοδεσπότη (η αδερφή του άραγε πέταγε πέτρες στους παρευρισκομένους;) , ενώ εκεί ήταν για να ...συνδράμουν και άλλοι πασίγνωστοι για την δράση τους υπέρ των Σκοπίων! Αληθεύει άραγε πως εκεί βρέθηκαν Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, ο Πρίτσκας (που είχε τιμηθεί από τον Δήμο Έδεσσας!), ο Μπότσκαρης και ο κύριος με το ιχθυοτροφείο; Πάντως υπάρχει περίπτωση να ανακαλύφθηκε και η... απαλλαγή του Λιάνη στην περιοχή.

Οι πηγές μας ανέφεραν πως εκεί βρέθηκε και η βουλευτής Πέλλας κ. Τζάκρη.

Αν και η ίδια, όταν επικοινωνήσαμε μαζί της (ταραγμένη αλήθεια),δεν το δέχτηκε, λέγοντάς μας πως είχε πάει σε γάμο!... Και κάτι τελευταίο:Για ποια βουλευτίνα πήγαινε η σύσταση της Μπενάκη, να προσέρχεται στο Κοινοβούλιο ευπρεπώς ενδεδυμένη;"....

... Το λυπηρό είναι ότι μονίμως πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει (με την... κακή έννοια!) τα βλέπουμε μερικά χρόνια αργότερα να αναρριχώνται σε ανώτατα κυβερνητικά αξιώματα της χώρας και να κρατάνε τις τύχες του Ελληνισμού στα χέρια τους!

Πηγή: Eφημερίδα "Στόχος" αρ.φυλ.412 (1210) σελ.8