Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: Πέθανε ο καθηγητής του ΑΠΘ, Παύλος Πανταζής

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Παύλου Πανταζή εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, στην οποία αποχαιρετά με θλίψη «τον σύντροφο» και «εκφράζει...



Ανακοίνωση για τον θάνατο του Παύλου Πανταζή εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, στην οποία αποχαιρετά με θλίψη «τον σύντροφο» και «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του»






Φτωχότερη είναι από χθες η ακαδημαϊκή κοινότητα με τον θάνατο του αναπληρωτή καθηγητή στην Κλινική Κοινωνική Ψυχολογία στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Παύλου Πανταζή.








Πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, ο Παύλος Πανταζής απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα από το Τμήμα Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής -Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1991). Διετέλεσε επίσης επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ, επίκουρος, λέκτορας και διδάσκων στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ίδιου πανεπιστημίου, ενώ υπήρξε λέκτορας και επιστημονικός συνεργάτης (1982-1991) στο Τμήμα Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.





Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται επιστημονικές δημοσιεύσεις (βιβλία, κεφάλαια σε συλλογικούς τόμους, άρθρα σε περιοδικά, άρθρα σε πρακτικά συνεδρίων, επιστημονικές εκθέσεις), συμμετοχές και ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και συμμετοχή ως μέλος σε ελληνικές και διεθνείς επιστημονικές εταιρείες και επιτροπές.
Ανακοίνωση για τον θάνατο του Παύλου Πανταζή εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, στην οποία αποχαιρετά με θλίψη «τον σύντροφο» και «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Αναφέρει, επίσης, ότι ο Παύλος Πανταζής «από νεαρή ηλικία είχε ενταχθεί στην ανανεωτική Αριστερά μέσα από τις γραμμές της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και του ΚΚΕ εσωτερικού» και «σε όλη του τη ζωή είχε αναπτύξει πλούσια κοινωνική και πολιτική δράση και ήταν ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.